مشخصات فردی و زندگینامه
نام:حسین
نام خانوادگی:مهدی زاده
شهرت:مهدی زاده
پست الکترونیک:hmahdi123@gmail.com
تخصص ها:فقه و اصول ، علوم تربیتی ، الهیات و معارف اسلامی

زندگی نامه

در سال 1361 (ه . ش) پس از اخذ دیپلم تجربى به دلیل علاقه فراوان به علوم دینى بدون اینکه منتظر شرکت در کنکور باشم وارد حوزه علمیه قم شدم و تحصیل در مرحله مقدمات دروس حوزوى را در مدرسه منتظریه (حقانى) آغاز نمودم و درس هاى مقدماتى حوزوى مثل: صرف، نحو، معانى، بیان، منطق و ... را فرا گرفتم.
تحصیل در مرحله سطح دروس حوزوى را در مدرسه شهیدین با مدیریت توانا و با تجربه جناب استاد سید محمد رضا طباطبایى (حفظه الله تعالى) ادامه دادم. اسامى برخى از دروس مرحله سطح به همراه نام استادانى که این دروس را نزد آنان فرا گرفته ام عبارتند از: کتاب شرح لمعه استادان: «شب زنده دار»، «اشتهاردى»، «مؤمن» و «طباطبایى». اصول (برخى حلقات شهید صدر ره) استادان: «شب زنده دار» و «اسلامیان». رسائل شیخ انصارى استادان: «اعتمادى» و «استادى». کفایة الاصول استادان: «ستوده» و «گنجى». مکاسب شیخ انصارى استادان: «مرحوم آیت الله احمدى میانجى»، «طبسى» و «مروجى».
مجموعه تحصیلات بنده در دو مرحله مقدماتى و سطح تقریباً تا سال 1370 (ه . ش) طول کشید و از سال 1370 به بعد در دروس خارج فقه و اصول حوزه شرکت نمودم که اسامى برخى از دروس به همراه نام بعضى استادان این دروس عبارتند از:
• بخشی از درس خارج اصول فقه «آیت الله سید کاظم حسینى حائرى».
• بخشی از درس خارج اصول فقه «آیت الله وحید خراسانى».
• بخشی از درس خارج اصول فقه «آیت الله خرازى».
• بخشی از درس خارج اصول فقه استاد «عندلیب همدانى».
• بخشی از درس خارج اصول فقه استاد «لاریجانى».
• بخشی از درس خارج فقه (خمس) «آیت الله سید کاظم حسینى حائرى».
• بخشی از درس خارج فقه (بیع) «آیت الله وحید خراسانى».
• بخشی از درس خارج فقه (اجاره، صوم و مکاسب محرمه) «آیت الله جوادى آملى».
• بخشی از درس خارج فقه (اجتهاد و تقلید) استاد «صادق لاریجانى».
• بخشی از درس خارج فقه (قضاء) استاد «لاریجانى».
علاوه بر دروس رایج فقه و اصول، در سال هاى1373 و 1374 در برنامه تحقیق فقهى مدرسه شهیدین که با نظارت و راهنمایى هاى «آیت الله خرازى» و «آیت الله استادى» برگزار مى شد؛ شرکت کردم. در برنامه یاد شده که کمتر از دو سال طول کشید، بنده موفق به نگارش حدود 10 مقاله علمى، فقهى در موضوعات مختلف شدم.
همچنین به دلیل گستردگى علوم دینى و به خاطر ضرورت آشنایى با برخى از علوم دیگر حوزوى (غیر از فقه واصول) در دروس دیگر حوزه نیز شرکت کرده ام که اسامى برخى از آنها به همراه نام استادان آنها عبارتند از: درس اسفار «آیت الله جوادى آملى»، درس درایه و رجال «مرحوم آیت الله ابوطالب تجلیل»، درس اخلاق استادان «مرحوم آیت الله احمدى میانجى»، «مرحوم آیت الله بهاء الدینى»، «آیت الله شب زنده دار»، «آیت الله مصباح»، «آیت الله مظاهرى» و «آیت الله محفوظى».
در کنار درسهاى حوزوى به دلیل علاقه به مباحث اخلاقى و تربیتى، در مقطع کارشناسى ارشد رشته «علوم تربیتى» موسسه امام خمینى نیز تحصیل نمودم تا اینکه در آخر دوره در سال 1377 از پایان نامه خود با عنوان جایگاه عقل درتربیت ازدیدگاه امام موسى کاظم (علیه اسلام) درروایت هشام ابن حکم» دفاع نمودم که در سال 1383 با عنوان «آیین عقل ورزی» چاپ شد.